Το άγριο αυτό φυτό το έφερε και το μαγείρεψε για τους Αμερικανούς σύνεδρους ο σεφ Γιάννης Τσιβουράκης. Ο ταλαντούχος μάγειρας έφτασε στο σημαντικό αυτό συνέδριο αντιπροσωπεύοντας το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας, που προωθεί τα προϊόντα, την υγιεινή παραδοσιακή διατροφή και την αειφόρο ανάπτυξη του νησιού. Το ταπεινό αλλά νοστιμότατο αγκάθι εντυπωσίασε τους πάντες στο Greystone, αν και είχε να συναγωνιστεί πολυπληθείς αποστολές όπου Ισπανοί, Ιταλοί, Νοτιοαμερικαοί και πολλοί Ασιάτες, με γερές κρατικές χρηματοδοτήσεις, παρουσίασαν τα φαγώσιμα και τα ποτά του τόπου τους.
http://korkos.blogspot.com/2012/01/blog-post_5293.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου