Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Γιασουτάκε Τομάτα της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Τοχόκου, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο αμερικανικό περιοδικό κλινικής διαιτολογίας “American Journal of Clinical Nutrition”, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ μελέτησαν περίπου 14.000 άτομα άνω των 65 ετών επί μία τριετία.
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσοι έπιναν περισσότερο πράσινο τσάι, ήσαν αυτοί που ήταν λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν ”λειτουργική ανικανότητα”, μένοντας ανήμποροι να κάνουν τις καθημερινές δραστηριότητές τους και να εξυπηρετήσουν τις βασικές ανάγκες τους, όπως το ντύσιμο και το μπάνιο.
news.princeoliver.com
http://www.on-news.gr/2012/02/blog-post_9175.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου